لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 8177
شیرینی نخودچی
منبع خبر : ساناز سانیا
سه شنبه 12 اسفند 1393 - 13:36
موضوع : آشپزی
آرد نخودچی (الک شده )۵۰۰ گرمکره یا روغن جامد ۲۵۰ گرمپودر قند ۲۲۰ گرمهل (پودر شده)۱ قاشق چایخوریزعفران (ساییده و حل شده در آب)یک دوم قاشق چایخوری1.کره را در ظرفی مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود؛2.پودر قند را به کره افزوده و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛3.هل و زعفران را به مخلوط بالا بیفزایید. آرد نخودچی را به تدریج و به وسیله الک به مخلوط کره اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید؛4.خمیر به دست آمده را یک تا دوبار از چرخ گوشت رد کرده تا نرم و لط
سرخط آخرین اخبار