جمعه 06 اسفند 1395

جستجوگر هوشمند خبری ایراتو

جستجوگر هوشمند اخبار و مطالب متنوع در زمینه های سرگرمی، مد و زیبایی، دانلود نرم افزار، موسیقی و ...

تبلیغات
موضوع : آشپزی
کد خبر : 618
دستورالعمل تهیه و پخت استیک شیر ماهی
تاریخ انتشار : پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 23:25
بازدید : 105
 
مواد لازم برای تهیه استیک شیر ماهی :
شیر ماهی ۸۰۰ گرم
سرکه چهار قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده‌شده دو سانتی‌متر
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
  دستور پخت:
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
  نکته: می‌توانید این استیک ماهی را با پلو سرو کنید.

این مطلب را با دوستان تان به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط