شنبه 20 آذر 1395

جستجوگر هوشمند خبری ایراتو

جستجوگر هوشمند اخبار و مطالب متنوع در زمینه های سرگرمی، مد و زیبایی، دانلود نرم افزار، موسیقی و ...

آخرین به روز رسانی : شنبه 20 آذر 1395 - 02:40


اخبار 24 ساعت اخیر : 3935 خبر / کل اخبار : 3948999
تبلیغات
تبادل لینک خودکار با کلیه سایتها و وبلاگها
Best Money Making Websites
موضوع : آشپزی
کد خبر : 617
دستورالعمل پخت پیتزا لقمه ای بادمجان
تاریخ انتشار : جمعه 08 اسفند 1393 - 01:48
بازدید : 535

مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا لقمه بادمجان : پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه‌ای: يك عدد
نمک: به میزان لازم
ریحان: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری
سس مایونز: يك قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به میزان لازم
سیر: 3حبه
بادمجان: 2عدد
گوجه‌فرنگی: 3عدد (سفت)
پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجان به 2 شیوه : شیوه اول : 1. ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.   2. نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.   3. گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.   4. بادمجانها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.   5. گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.   شیوه دوم : 1. مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجانرا سرخ نکنید فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.   2. داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزابریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.   نکات قابل توجه : 1) در صورت تمایل از يك عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. 2) بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزاو پارمزان استفاده شود. 3) استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ‌تر میکند (همراه با پنیر پیتزا)

این مطلب را با دوستان تان به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط
اخبار زنده