لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 4581
املت در مافین
منبع خبر : ساناز سانیا
یکشنبه 10 اسفند 1393 - 10:36
موضوع : آشپزی
آرد ۱ قاشق سوپخوریکره ۱ قاشق چایخوریشیریک دوم پیمانهپنیر چدار (رنده شده )۵۰ گرمپنیر پارمسان (رنده شده )۱۰ گرمبرگ ریحان (خرد شده)۱ قاشق سوپخورینمک و فلفل سیاه به مقدار لازمروغن مایع به مقدار لازمژامبون (قالب زده )۱۸۰ گرمتخم مرغ (هم زده )۴ عددنان مافینبه مقدار لازمآرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک  و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از این مرحله، در تابه ای جداگانه روغن
سرخط آخرین اخبار