لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 4580
املت اسپانیایی
منبع خبر : ساناز سانیا
یکشنبه 10 اسفند 1393 - 10:36
موضوع : آشپزی
ترتیلا، نوعی نان است که از آرد ذرت تهیه می شود، این نان در اسپانیا و مکزیک به عنوان یک نان ساده و سبک برای درست کردن ساندویچ و یا در کنار غذا استفاده می شود. ما نیز در اینجا این نان خوشمزه را در کنار املت استفاده کرده ایم که این املت اسپانیایی با ذائقه ایرانی بسیار سازگار می باشد و شما نیز از خوردن آن لذت خواهید برد.سوسیس ۲۳۰ گرمروغن مایعبه مقدار لازمترتیلا ذرت ۶ عددتخم مرغ ۴ عددپنیر چدار (رنده شده)یک و یک دوم پیمانهسس سالسا به مقدار لازم1. سوسیس ها را در تابه ای حاوی روغن روی حرارت ملایم سرخ
سرخط آخرین اخبار