لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 339
نودل مرغ و میگو
منبع خبر : ساناز سانیا
پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 20:59
موضوع : آشپزی
میگو 500 گرمروغن بادام زمینی 2 قاشق سوپخوریفیله مرغ (خرد شده)500 گرمپیاز متوسط (نازک ورقه شده)2 عددسیر (کوبیده شده)2 حبهزنجبیل تازه (رنده شده)1 قاشق چایخوریفلفل دلمهای قرمز متوسط (خلالی شده)1 عددساقه کرفس (پاک و نازک ورقه شده)2 عددکاهو (ریز خردشده)160 گرمسویا سس 60 میلیلیترروغن کنجد1 قاشق چایخوریآرد ذرت2 قاشق چایخوریاستاک مرغ125 میلیلیترجوانه لوبیا 1 پیمانهنودل225 گرمپیازچه (درشت خردشده)6 عدد1. سر میگو را با فشار انگشت جدا کرده، سپس فلس آن را نیز از بدن جدا کنید (قسمت دم آنها باقی بماند). ا
سرخط آخرین اخبار