لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 337
اسپاگتی با سالمون دودی
منبع خبر : ساناز سانیا
پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 20:59
موضوع : آشپزی
اسپاگتی400 گرمنمکبه مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازمنخود فرنگی2 پیمانه (160گرم)خامهیک دوم پیمانه (75گرم)پوست لیمو (رنده شده)1 قاشق چای‌خوریآب لیموترش2 قاشق سوپ‌خوری (28میلی‌لیتر)شبت (خرد شده)1 قاشق سوپ‌خوری (10گرم)پیازچه (خرد شده)2 ساقه (24گرم)جعفری (پاک و خرد شده)1 قاشق سوپ‌خوری (10گرم)خالواش (خرد شده)1 خوشهسالمون دودی (نازک برش داده شده)150 گرم1.اسپاگتی را داخل قابلمه حاوی آب جوش، نمک و روغن ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید بماند تا اسپاگتی مغز پخت شود، س
سرخط آخرین اخبار