لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 336
ستاره‌های بادامی
منبع خبر : ساناز سانیا
پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 20:59
موضوع : آشپزی
کره (به دمای محیط رسیده)100 گرمپودر شکر (الک شده)5 قاشق سوپ خوریوانیل شکری1 قاشق چای خوریتخم مرغ (زرده و سفیده جدا)1 عددآرد نول قنادی (الک شده)160 گرمپودر بادام50 گرممغز بادام (خردشده)به مقدار لازممارمالاد پرتقال100 گرم1.در ظرفی، کره، پودر شکر و وانیل شکری را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و تغییررنگ دهد؛ 2.زرده تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید؛ 3.در ظرفی دیگر، آرد نول و پودر بادام را با یکدیگر مخلوط و الک کنید، سپس آن را به تدریج به مواد بالا بیفزایید و مجدداً
سرخط آخرین اخبار