لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 335
شیرینی قلبی
منبع خبر : ساناز سانیا
پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 20:59
موضوع : آشپزی
پنیر خامه‌ای500 گرمپودر قند (نرم و دانه‌ریز)150 گرمماست چکیده200 گرمخامه200 گرمپودر ژلاتین1 قاشق سوپ‌خوری1.پنیر، پودرقند، ماست و خامه را در ظرفی مخلوط کنید؛ 2.پودر ژلاتین و سه قاشق سوپ‌خوری آب را روی بخار آب قرار دهید تا حل شود (به روش بن ماری) و کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود؛ 3.مخلوط را در قالب باقلوا بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود؛ 4.با قالب قلب شکل بزنید و روی آن را با ترافل مرواریدی تزیین کنید.
سرخط آخرین اخبار