لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 333
موس شکلات
منبع خبر : ساناز سانیا
پنج شنبه 07 اسفند 1393 - 20:59
موضوع : آشپزی
شکر 75 گرم آب جوش42 میلی‌لیترکاکائو (الک شده)15 گرمکره 2 قاشق سوپ‌خوریوانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوریخامه 300 گرمپودر قند (الک شده)20 گرمسفیده تخم مرغ3 عددپودرکاکائو (الک شده)به مقدار لازم1.در تابه‌ای مناسب، شکر و کمی آب جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود (روش بن ماری). سپس کاکائو و کره را به آن اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند؛ 2. مواد را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید. پس از این‌که کاملاً خنک شد، خامه
سرخط آخرین اخبار