لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 19944
طرز تهیه زیره‌ پلو
منبع خبر : سرا - جام جم آنلاین
سه شنبه 19 اسفند 1393 - 03:31
موضوع : دسته بندی نشده
جام جم سرا: ‌ مواد لازم- لپه: نصف لیوان، زیره: ۲ قاشق غذا‌خوری، گوشت: نیم کیلو، پیاز: یک عدد، زعفران آب کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذا‌خوری، برنج: ۵ پیمانه، پیاز سرخ شده: ۴ قاشق غذا‌خوری، ادویه پلویی، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
سرخط آخرین اخبار