لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 16182
بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی
منبع خبر : آشپزی برترینها
یکشنبه 17 اسفند 1393 - 12:56
موضوع : آشپزی
ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.
سرخط آخرین اخبار