لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14307
شیرینی عسلی
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
روغن جامد ۲۰۰ گرمپودر قند ۱۰۰ گرموانیلیک چهرم قاشق چایخوریتخم مرغ۲ عددبیگینگ پودر ۱ قاسق چایخوریآردبه مقدار لازممواد لازم رویه کره۲۰۰ گرمعسل۳۲۰ گرم شکر ۷۰ گرمبادام (پرک شده )۳۰۰ گرمزعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)۱ قاشق سوپخوریخلال یا پودر پسته (جهت تزیین )به مقدار لازم فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن ،پودر قند و وانیل را به وسیله همزن برفی مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آن را بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. بیکینگ
سرخط آخرین اخبار