لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14306
رب انار
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
در شمال کشور برای تهیه رب انار ترش، از انار ترش جنگلی (که در جنگل‌های گیلان به طور خودرو می روید) استفاده می‌شود و‌آن را در گمج (ظرف سفالی لعاب دار) تهیه می کنند.انار5 کیلو گرمنمک به مقدار لازم1.    آب انار را با آبمیوه‌گیری بگیرید و در گمج یا ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا آب آن تبخیر شود. در اواخر پخت، نمک اضافه کرده هم بزنید تا ته نگیرد و کاملاً غلیظ شود. 2.    از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای استریل شده بریزید و به صورت دربسته
سرخط آخرین اخبار