لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14305
شور قارچ
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
شور همان ترشی است، با این تفاوت که ترشی تنها با سرکه تهیه میشود، اما در شور، محلول آبنمک، مایع اصلی است که با کمی سرکه مخلوط میشود؛ کافی است کمی صبر داشته باشید تا شور جابیفتد. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ زیرا هرچه شور، بیشتر در محلول بماند، خوشمزهتر، نرمتر و جاافتادهتر میشود. اگر کم اشتها هستید، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورند. آبلیموترش تازه 55 میلی لیترنمک 75 گرمسرکه سفید 160 میلی لیترقارچ (خلالی خرد شده )700 گرمسیر (کوبیده شده )5 حبهفلفل کبابی تند (خلالی خرد شده )6 عددسبزی
سرخط آخرین اخبار