لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14304
لیته کیوی
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
کیوی 2کیلوگرمنمک2 قاشق سوپخوریسرکه به مقدار لازمتخم گشنیز (پودر شده )1 قاشق سوپ خوری1.کیوی‌ را شسته، پوست آن را بگیرید و به‌وسیله چنگال آن‌ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید؛2.سپس در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را به آن اضافه کنید، روی آن را با سرکه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، تخم‌گشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آن در شیشه مخصوص ترشی بریزید و درِ آن را محکم ببندید.
سرخط آخرین اخبار