لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14303
ترشی پیاز قرمز
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
پیاز ریز قرمز2 کیلوگرمنعناع تازه چندین شاخهنمک2 قاشق سوپخوریسرکه سفید به مقدار لازم1.    پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛2.    نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛3.    سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
سرخط آخرین اخبار