لطفاً کمی صبر کنید
جستجوگر هوشمند خبری ایراتو
اطلاعات خبر کد : 14300
پسته با طعم کاری
منبع خبر : ساناز سانیا
شنبه 16 اسفند 1393 - 12:52
موضوع : آشپزی
پسته خام 500 گرمعسل1 قاشق سوپ‌خوریسرکه 2 قاشق سوپ‌خوریادویه کاری1 قاشق سوپ خوریزیره (پودر شده )یک هشتم قاشق چایخوریتخم گشنیز (پودر شده )یک هشتم قاشق چایخوریفلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخورینمک یک چهارم قاشق چایخوری 1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 125 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛2. در ظرفی، عسل، سرکه، ادویه کاری، زیره، تخم گشنیز،  فلفل و نمک را بریزید و با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شده و سس یکدستی حاصل شود؛3. پسته را به سس افزوده و مخلوط کنید تا حدی که دانه ها
سرخط آخرین اخبار